споделен офис

Знаете ли какво е споделен офис? Споделените работни пространства стават все по-предпочитан избор не само от фрийлансъри и ентусиасти предприемачи! Ако работите дистанционно или екипът ви все още е малък, може би именно споделеният офис е правилното място за вашето развитие. В днешната статия ви представяме какво точно ще откриете в един такъв офис и защо си струва да опитате.

Споделен офис на достъпна цена

Наемането и поддържането на самостоятелен офис и то на централна локация изисква доста средства, които малките фирми и фрийлансъри не винаги могат да си позволят. Затова са създадени и първите споделени офиси! Със сигурност именно budget-friendly цената е едно от най-големите им предимства.

Освен, че цената варира спрямо типа членство, който сте си избрали – с фиксирано работно място или ново всеки път, няма да се занимавате с плащането на битови сметки. При работа в споделен офис заплащате месечна такса и оставяте друг да се погриже за това.

Споделен офис - 5 причини споделените работни пространства да набират все по-голяма популярност 1 | Innovator Coworking Space
В Иноватор – споделен офис във Варна, можете да наемете фиксирано работно място (вкл. бюро, шкафче за съхранение, безплатен пропуск за събития, неограничен достъп до напитки) за 129 лева на месец.
Гъвкаво работно време

Някои офиси предлагат 24-часов достъп на своите служители. Това е удобно за всеки, който работи дистанционно за страна с голяма часова разлика от България или за тези, които са по-продуктивни късно вечер.

Друго предимство на споделения офис е, че членството, което си избираш, е съобразено с това колко често планираш да посещаваш офиса! Ако имаш задачи из града или ще работиш от вкъщи – споделените работни пространства предлагат дневно, седмично или месечно членство.

Нови контакти

Работата от вкъщи не винаги е за предпочитане. Освен че се разсейвате по-лесно, така намалявате социалните си контакти. В споделеният офис ще откриете много други коуъркъри, които също като вас търсят приятелска работна среда.

Тук не само можете да откриете приятели, с които да прекарвате обедната си почивка – споделеният офис е подходящ за обменяне на опит и научаване на нови знания. В подобни пространства работят специалисти от различни области: маркетинг, графичен дизайн, адвокати, счетоводители и програмисти. Именно познанството с такива личности може да ви е от полза, ако някой ден се нуждаете от съвет от специалист в различна от вашата област.

Споделен офис - 5 причини споделените работни пространства да набират все по-голяма популярност 2 | Innovator Coworking Space
Една от основните идеи на споделения офис във Варна е създаването на мрежа от специалисти, които да обменят полезни контакти и знания.
Кофеин? Кофеин!

Знаем, че всеки има нужда от ударно начало на деня или нещо, което да го задържи буден следобяд. Затова и любовта към кофеина се е превърнала в запазена марка в споделените офиси. В коуъркинг пространствата има специална зона за почивка, в която можете да се насладите на кафе или топъл чай в компанията на други коуъркъри.

Споделен офис - 5 причини споделените работни пространства да набират все по-голяма популярност 3 | Innovator Coworking Space
В Иноватор ще откриете уютно кафене, подходящо за почивка и неформални разговори.
Събития

Сред другите предимства на споделения офис се нареждат и събитията. Често в подобни пространства се организират развлекателни събития като куиз състезания и вечер на настолните игри, както и полезни конференции на разнообразни теми: предприемачество, иновации, изкуство и култура.

Освен че са много подходящи за трупането на нови знания, събитията, организирани от споделени офиси, са прекрасна възможност за създаване на нови контакти и създаване на една по-уютна атмосфера в офиса.

Независимо дали търсите ново усещане или мотивираща работна среда, винаги можете да прекарате един ден в споделено работно пространство. Така ще усетите сами атмосферата в тези места. И кой знае? Може би ще откриете, че именно тази работна среда е била липсващото парче във вашето кариерно развитие. Защото знанията са също толкова важни, колкото това да ходим с желание и любов на работа. Заповядайте в Иноватор, за да усетите емоцията от работата в споделен офис! Ще ни откриете във Варна, ул. „София“ №1.

Споделен офис - 5 причини споделените работни пространства да набират все по-голяма популярност 4 | Innovator Coworking Space

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top