2-ри ноември

Варна | Иноватор

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Предстои първото издание на INNOTECH Conference. Ще ни гостуват 8 лектори, които ще говорят за теми от областта на Blockchain технологиите, Fintech, Machine Learning, Data Science, E-commerce, UI Automation, Cybersecurity, Business Analysis или иначе казано всичкo вълнуващо и най-актуално от света на технологиите. 

Основната идея на събитието е публиката да научи интересни факти “от кухнята” на доказали се експерти в областта, както и да открие потенциала на различните платформи, технологии и какво ни очаква в бъдеще.

Събитието е подходящо както за любители, които искат да или в момента учат някоя от споменатите дисциплини, така и за професионалисти в сферата, които искат да чуят още една гледна точка, да създадат нови и полезни контакти и да обменят ноу-хау с присъстващите.

Както винаги, събитието ще е разделено на три панела с две networking паузи между тях. Всеки лектор ще има 20 минути, за да сподели своя опит и последни тенденции, а след това ще има 10-минутна Q&A сесия, в която посетителите ще могат да зададат конкретни въпроси към лектора.

Билети

Билет
20.00лв.
Micro Спонсор
75.00лв.

Лектори

Програма

Къде

Innovator
ул. “София” №1
Варна, България 9000
+359 52 953 086

Спонсори