Loading Events
This event has passed.
Innovator стартира дългоочакваното 3D обучение “3D Академия за деца” – на 6-ти Октомври ще имаме ден на отворените врати като всички деца и родители ще имат възможността да се запознаят с Innovator, с предстоящото обучение, с 3D технологиите, техните приложения, и да задават въпроси, ако имат такива. Също така, родителите ще имат възможността да запишат децата си на предстоящите курсове, които стартират този месец.
 
Предстоящото обучение се състои от четири занятия, които ще се проведат в четири последователни уикенда в съботен ден (обучението на 6-ти Октомври е напълно безплатно и не влиза в тези четири занятия). Обучението е за деца от 1-ви до 7-ми клас, които:
 
• Ще научат за приложенията на 3D технологиите в различните сектори;
• Ще се запознаят с основните етапи при изработване на 3D-принтиран обект;
• Ще се запознаят с техническите особености на FDM принтер (Prusa i3 MK3)
• Ще бъдат способни да разпознават и форматират файлове в подходящи формати за печат
• Ще се запознаят със софтуер за обработка на 3D модели и създаване на .gcode файл за печат.
• Ще участват в практическа задача с цел прилагане на наученото и ще могат самостоятелно да напечатат предварително зададен обект
• Ще бъдат способни да приложат основни техники за обработка на продуктите след печат
 
Обучението ще води лъчезарната Неджи!
Неджи се интересува от изкуство и дизайн още от най-ранна възраст. Завършва Математическата гимназия в град Варна, а по-късно учи архитектура в Кардиф където открива страстта си към параметричния дизайн и се увлича в света на комплексните геометрии. По време на престоя си в чужбина, Неджи работи в няколко лаборатории и създава свой собствен бранд: ЮСУФОВА. Участва в различни събития, изложения и занаятчийски панаири, представяйки своите продукти. Възползвайки се от свободата, която технологиите ѝ дават, сега тя обикаля света, като търси вдъхновение от различните народи, тяхната култура и традиции. В момента Неджи е част от екипа на Innovator и работи върху развитието на лабораториите на организацията.
 
 
*Събитието е организирано от Innovator.
**Събитието е напълно безплатно.
***Предстоящите занятия са платени, цените ще бъдат обявени скоро, като ще има възможност да се заплати на място по време на безплатното събитие на 6-ти Октомври.

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.