Loading Events
This event has passed.
Маршрутът към Тройната корона на САЩ за авантюриста Петър Ванев започва с първата крачка по Тихоокеанския хребетен път. Какво е да си сред дивата природа на един от най-дългите пешеходни преходи в САЩ в продължение на 4240 км? Какво мотивира човек с перспективна работа в Англия и без съществен опит в планината да захвърли вратовръзката на мениджър и да реши сам да извърви пеша огромното разстояние от Мексико до Канада?
 
Каним ви на една вечер изпълнена със завладяващите истории от прехода на Петър Ванев по Тихоокеанския хребетен път. Преборвайки се с повече от 6 000 000 крачки, той става първият българин, преминал го успешно.
 
Освен с трудностите, проблемите и препятствията по дългия преход, Петър ще ви запознае и с различната природа, красивите пейзажи и най-вече вълнуващите преживявания с хората, които е срещнал.
За уютната атмосфера на вечерта ще се погрижат нашите приятели от Семеен хотел и кафе-бар “Трите делфина”/”Three Dolphins”hotel, поднасяйки ни подбрани вина и техните специални италиански деликатеси.
Представя: Петър Ванев
Дата: сряда, 13 февруари 2019 г.
Час: 19:00
Място: Innovator
Вход: 5 лева
В цената на билета е включена безплатна консумация на вино и деликатеси.

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.