Loading Events
This event has passed.
Beyond the Mockup е конференция, която цели да представи някои от най-вълнуващите и актуални теми в съвременния дизайн.
 
Мисията на Innovator винаги е била не само да представя най-трендовите теми в технологиите и изкуството, но и да събира на едно място някои от най-вълнуващите професионалисти и да им дава сцена.
 
В събитието ще се включат 9 лектора от различни сфери на дизайна, които ще говорят за своите идеи, проекти, опит и възгледи.
 
Форматът на конференцията е 20 минути лекция + 10 минути Q&A. Ще има две кафе паузи и обедна почивка. Събитието ще се проведе в залата за събития на Innovator, която се намира на ул. София 1.
Лекторите:

Светослав е дизайнер и художник, родом от Бургас, с редица проекти зад гърба си. Той е и основател на разпознаваемия бранд “Море”.

Темата на неговата лекция е “Да си дизайнер не е достатъчно” – Светослав ще ни разкрие повече за това как да достигнеш до клиентите, как да ги задържиш; как да бъдеш актуален и да напомняш за себе си – и още много, което ще е от полза на всички, които искат да постигат високи резултати в работата си.

 

 

 

Цветелина е UX/UI Designer в MentorMate като допълнително се занимава и с freelance illustrarion & motion graphics. Кариерното й развитие в тези насоки започва преди повече от 4 години в Дания, където завършва Multimedia Design & Communication. Преминава през различни сфери в IT индустрията, от Game Art & Design през Front-End Development, докато не се фокусира изцяло върху Digital Product и UX/UI.

Нейната тема е Levels of Collaboration in Designing a Product!

 

 

 


Свилен e изобретател и дизайнер, роден във Варна, понастоящем живее край Вашингтон, където помага на местните фирми да достигат своя потенциал, като решава сложни предизвикателства за продуктите и бизнеса.Завършва Fine Arts във VCU, а в момента е lead product design в Sophos Home.

Щастливи сме, че имахме възможността да се запознаем със Свилен през лятото, тъй като той използва Innovator, за да работи докато е във Варна.

 

 

 


Николай Миланов или още познат като Джо, е Advertising Executive и основател на Affectmedia. Неговата кариера никога не е лежала на стари лаври, а когато работата му върви спокойно е време за поемане на нови рискове.

Кредото му за работата му е винаги да вдъхновява хората да правят удивителни неща.

Темата на Николай е “Нещата, които да направим преди края”.

 

 

 

Ако има някой, който да въплъщава идеята, че „няма невъзможни неща”, то това е Петко Петков за когото фразата „това няма как да стане” звучи напълно безсмислено. Пътят му на графичен дизайнер, фотограф и креативен вдъхновител с над 11 години опит го води до създаването на „Марка” – брандинг агенция във Варна, чиито проекти са публикувани и споделяни в множество сайтове и книги.

И тъй като той истински вярва, че поемането на рискове и влагането на собствен ресурс е голяма част от израстването на една компания, Петко ще разкаже за един емблематичен за “Марка” проект, който се превръща в нещо голямо и изтрелва компанията на едно ново ниво.

 

 

Дамян Дамянов е български художник, който работи предимно в областта на плаката, книгата и илюстрацията, калиграфията.

Също така преподава, има няколко самостоятелни изложби, а една от тях – типографският и социален експеримент “Под езика”, съществува и като книга.
Чрез темата си “Алхимия на въображението” ще се опита да опише процесите в личната си творческа “лаборатория”.

 

 

 

Николай Станев е с над 10 години опит в работата с векторни изображения и специалист във векторните персонажи. През 2012г. заедно с 2Криейт разработва първия за България специализиран сайт за векторни изображения ToonCharacters.com, като през 2016г. Брандът се развива до вече разширената си версия GraphicMama.

Темата на Николай е: “Клиентът знае най-добре… или не!”, в която ще разясни трите типа клиенти, с които се е сблъсквал и подходите за работа с тях.

 

 


Свилен Гамолов завършва Националната Художествена Академия в София, специалност “Промишлен дизайн”, а след това специализира “Интериорен дизайн” в Ringerike folkehøgskole – Норвегия.

Занимава се професионално с интериорен, мебелен, както и промишлен дизайн, като е взимал участие със свои проекти в множество изложения, част от които 100% Design London, Първото биенале на българския дизайн, както и “Светът на мебелите” в София, съвместно с българската група за дизайн “Черга”.

 

Очаквайте днес и последният лектор, който ще имате възможността да видите и чуете по време на Beyond the mockup 2018.

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.