Loading Events
This event has passed.
На 7 ноември от 18:30 часа ще имате възможност да се запознаете с твореца Kaloyan Iliev Kokimoto и да се докоснете до неговото изкуство.
 
Калоян Илиев, или по-известен под псевдонима Кокимото, завършва своето художествено образование във Факултета по изобразителни изкуства към Университета „Св. Св. Кирил и Методий”, Велико Търново. Изкарва магистърска степен – специалност „Графика” през 2007 и специализира в графичния департамент на Академията за изящни изкуства „Владислав Стремински“ в град Лодз, Полша през 2008 година. От 2010 е член на Съюза на българските художници (СБХ) в София. 
 
Кокимото е реализирал над 30 самостоятелни изложби в родния си град Варна, както и във Велико Търново, Габрово, Пловдив, София, Белгия и Дания. Участвал е по цял свят в над 170 общи изложби, фестивали за съвременно изкуство, ануалета, биеналета и триеналета на рисунката, графиката, колажа и живописта. Получил е 15 награди за графика, ex libris, рисунка и живопис. Произведенията му са в 19 колекции в България, Турция, Сърбия, Румъния, Италия, Испания, Полша, Белгия, Холандия, Дания, Уругвай, Тайланд, Япония и Китай. 
 
Радваме се, че ще имаме честта да чуем историята на Кокимото и да поговорим за неговото изкуство. Очакваме Ви! 
 
Цената на билета е 10лв. 
 
Организатор на събитието е Innovator. Събитието е част от формата Creativity Now! @Innovator!
 
========================================
 
Creativity Now е форматът, в който всеки месец ви срещаме с вълнуващи хора от креативната индустрия и техните проекти, които да ви вдъхновят и провокират да отключите креативността си. Независимо дали сте фотограф, писател, дизайнер, архитект, изобретател, художник, независимо как сте свързани с изкуството и креативната индустрия, целта на Creativity Now е да развиете своя творчески потенциал, да срещнете like-minded хора и да научите нещо ново и вдъхновяващо.

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.