Loading Events
This event has passed.
На 27.05 (понеделник) в 19:00ч. Ви очакваме в Innovator, където ще имаме удоволствието да се срещнем с Михаил No-mad Кунчев – документалист, пътешественик и пират.
 
В последните петнайсет години Михаил ‘NO-MAD’ Кунчев е главен редактор на някои от най-големите телевизионни формати в България като “Фермата”, “Къртицата”, “Стани богат” и много други, а поредицата му от документални филми THE NO-MAD CHRONICLES гостува на над петнайсет международни фестивала. Последната му лента “Наемниците на Багдад. Воини на молосърдието” е единственият български документален филм, преминал през критериите за съдържание и качество на най-големия фестивал за независимо кино в света Sundance.
 
Миналата година Михаил издаде и дебютната си книга „Пиратите умират млади“, в която освен вдъхновяващи истории от пътешествията си от Балканите до Близкия изток, за първи път разказва с детайли и за тайната операция на български комнадоси в Ирак през 2004г., след която вестник „Ню Йорк таймс“ ще възкликне: „Посегнеш ли на българин, приготви се да умреш пръв!“.
 
Михаил е президент на международния пътешественически пиратски „Клуб на грубите джентълмени“, чиято цел е да поддържа идеала на мъжете преди нас жив – че най-важното за един мъж е да има вяра, обноски, състрадание и знание, за да бъде джентълмен. Но и в това, че най-важното качество на един джентълмен е да знае точно кога да спре да бъде такъв. Да образова ума и цивилизова съзнанието си, но и да превърне тялото си в оръжие за варварски бой. А ако не се наложи да го използва, за да защити себе си и тези, които нямат сили да го направят, няма да съжалява, защото знае, че е по-добре да бъдеш воин в градина, отколкото градинар на бойното поле.
Организатор на събитието, което е част от авторския формат Creativity Now, е Innovator.
 
Creativity Now е форматът, в който всеки месец ви срещаме с вълнуващи хора от креативната индустрия и техните проекти, които да ви вдъхновят и провокират да отключите креативността си. Независимо дали сте фотограф, писател, дизайнер, архитект, изобретател, художник, независимо как сте свързани с изкуството и креативната индустрия, целта на Creativity Now е да развиете своя творчески потенциал, да срещнете like-minded хора и да научите нещо ново и вдъхновяващо.
 
Дейността на Innovator се осъществява с подкрепата и съдействието на Община Варна.

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.