Loading Events
This event has passed.
“Модерните стартъп среди делят хората на два типа – мрънкачи срещу предприемачи.”
Може би сте чували за това от предизвикателството, което Chivas Ventures отправи към българските стартъпи през 2018 година. В началото на 2019 бяха обявени финалистите за България, а този месец в Innovator наши специални гости ще бъдат именно те – LAM’ON!
 
На 26 Февруари ще имате възможност да чуете историята им, какво им предстои през 2019г. и най-важното, ще можете да зададете личните си въпроси към тях, относно предизвикателството “стартъп”, път който може би самите вие сте решили да поемете!
 
Ето и малко повече за тях:
Всички сме чели списания, разглеждали сме менюта в заведения. Но знаете ли, че ако си купите списание, детски учебник си или пък си поръчате визитки, се сдобивате с комбинация от хартия и ламинат? А това е почти невъзможно за рециклиране… Всяка година, само в Европа, над 4 милиона тона пластмаса се използва под формата на ламинат за хартия.
Ето този глобален проблем разрешаваме с LAM’ON – биоразградимо ламиниращо фолио за печатната индустрия, което е напълно нетоксично. 🌱
 
Екипът на LAM’ON се състои от мечтатели, които работят неуморно, за да оставят позитивна следа в света. Анджела Иванова е фотограф и предприемач с години опит в печатарството, Гергана Станчева е илюстратор и дизайнер с няколко стартъпа зад гърба си, а д-р Филип Ублеков е специалист по био полимери с изключителен нюх за иновации. Споделяме разнообразния си опит и сходни ценностни системи, за да изградим едно наистина модерно и устойчиво производство в България. Мечтите ни са амбициозни – след затвърждаването на ламиниращото ни фолио на пазара, планираме производството на цяла серия не-токсични печатарски консумативи.
Представят: Анджела Иванова и Гергана Станчева
Дата: вторник, 26 февруари 2019 г.
Час: 18:30
Място: Innovator
Вход: 5 лева

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.