Loading Events
This event has passed.

From Scratch е ежемесечен формат на Innovator, с който целим да ви срещнем с вдъхновяващи примери от българската предприемаческа сцена. Как една идея се превръща в нещо по-голямо и успешно? Идеята, типично за нас, е да ви вдъхновим!

Следващият лектор във формата ще бъде Александър Хинков от Uspelite.bg. Той има много какво да разкаже за започването от нулата. Знае и как да хване вълната, да намери красотата дори и в най-отчайващите ситуации, да мине Ком-Емине сам в рамките на 15 дни. Използва всички тези качества, докато организира структурата на работа на единствената позитивна медия в България, Младите успели българи и проправя път на модния бранд с български народни мотиви, nosiya.bg. Как да преследвате каузите, в които вярватe от 0 до 100 ще ви разкаже на 10.10 от 18:30.

Онлайн медията “Успелите” е създадена през 2013 година от Венелин Добрев. Заедно с Александър Хинков проектът се развива постепенно и като хоби в продължение на две години. През 2015 година към него се присъединяват Ирина Христова и Калоян Гаджев, благодарение на които uspelite.bg се установява като най-голямата позитивна медия в България.

Днес екипът е съставен от много повече хора, като всеки един от тях е изпълнен със завлядяваща енергия и вяра, че е част от най-значимата и градивна промяна в България.

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.