Loading Events
This event has passed.
На 18-ти Октомври (четвъртък) от 09:00ч ще ни гостува един от основателите на 士 THE GOOD ONE MOVEMENT (士.org) – Георги Иванов.
 
Георги е роден в Дрезден, Германия, като прекарва детството си във Варна, но се връща в Германия през 1989г. Завършва Маркетинг и Комуникации там, а част от обучението му преминава в университети в Англия, САЩ и Канада.
 
С богат опит в сферата на маркетинга и бизнеса, Георги е твърдо решен да направи света едно по-добро място за всички ни. Целта на екипа зад 士 THE GOOD ONE MOVEMENT е да изгради устойчив бизнес модел, който да е полезен за хората и планетата, и да постави основата, върху която да стъпят бъдещите проекти на движението – проекти, които целят да подобрят образованието, храненето, бизнеса, политиката и обществото като цяло.
 
Очакваме ви на 18.10, от 09:00ч, в приятна компания с вкусни палачинки и топло кафе.
 
Входът за събитието е 5лв. и е безплатно за членове на Innovator.
 
Събитието е организирано от Innovator.
 
============================================
 
Както всички знаем, денят си личи от сутринта. Също така, закуската е най-важното хранене за деня. През януари стартирахме един от нашите meetup формати – Inno Breakfast, с който целим да ви запознаем с интересни хора, готини проекти и идеи, на по чаша чай или кафе, гарнирани с вкусна закуска. Какво по-добро и пълноценно начало на работния ден?

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.