Loading Events
This event has passed.
Свилен (Es Kay) е изобретател и дизайнер, роден във Варна, а понастоящем живее край Вашингтон, където помага на местни компании и организации да достигнат своя пълен потенциал.
 
Неговата работа и проекти включват uCampaign, Invincea, InGo, Rap Genius 2.0 и причината за петъчната мейкърска сбирка – Rubix Toolkit ( https://www.rubixtoolkit.com )
 
Rubix е изключително интересна игра, която представлява генератор на идеи за стартъпи – целта е да помогне на участниците да отключат следващата многомилионна идея!
 
Очакваме ви в петък, 21-ви Септември от 18:30ч., за да се срещнем със създателя на тази интересна брейнсторминг игра, както и разбира се да използваме възможността да поиграем….знае ли човек, може и да родим някоя гениална идея в петък вечер?
 
=====================================
Makers Meetup е един от нашите meetup формати, с който целим да се събираме в една по-неформална и приятелска среда, за да си говорим на различни теми и да обменяме опит. Всеки месец ще имаме различна тема като 3D принтиране, роботика, DIY, Internet of Things, като основната цел е създаването на общност и социализиране на родните изобретатели, хора на изкуството и ентусиастите на тема иновации.
 
Събитието се организира от Innovator

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.