Loading Events
This event has passed.

Очакваме ви на фаталното тринадесето издание на Off Topic Night: Quiz Battle на 18-ти октомври (петък) от 19:00. Включете се в поредната битката за знание, която организираме в Иноватор.

18-ти октомври | Quiz Battle | 13-ТО ИЗДАНИЕ

Отборите – всеки може да се включи индивидуално или в отбор до петима души; изисква се предварителна регистрация тук:

Форматът – събитието е разделено на 3 панела с кратки паузи между тях, а въпросите са с отворен отговор, слушане на песен, познаване на някоя личност, анализиране на изображение и какво ли още не

Забавлението – освен че ви гарантираме да се позабавлявате, тествайки своите знания, за доброто ни настроение ще помогнат соковете Tamek и пивката варненска бира Glarus Beer.

Билетът за един участник е 5 лева и включва запазено място за участие в Quiz-a, както и 1 безплатна напитка (сок или бира).

При въпроси можете да се обадите на 0887 391 954 или да ни пишете на [email protected] Нека най-бързият и умен отбор победи. Очакваме ви 🙂

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available