Loading Events
This event has passed.
Заповядайте на второто издание на конференцията, посветена на предприемачеството! Startup From the Bottom е събитие, ориентирано към бизнес средите, стартъп общността и хората, които желаят да стартират свой собствен бизнес или да станат част от иновативен проект.
 
На 21-ви септември ще можем да чуем полезните съвети на основателите на редица интересни компании! Ще ни гостуват основателите на редица вълнуващи компании, които ще споделят своя опит за пътя от предприемаческата идея до осъществяването на проекта. Как да не губим предприемаческия си хъс, какви трудности са срещнали самите те по пътя, как се сформира успешен екип, как компаниите се адаптират към търсенето и поемат рискове! Едно от най-важните предимства на конференцията е, че след нея ще придобиете практични знания, които биха могли да ви послужат при сблъсък с казус, подобен на тези, които сме засегнали в Startup From the Bottom.
 
Конференцията е много подходяща за всички, които искат да създадат свой собствен бизнес и искат да се поучат от вече успешно преминалите през този път предприемачи. Всеки лектор ще има 20 минути, за да предаде своя урок на присъстващите, а след това по време на 10-минутна Q&A среща ще обсъдим въпросите и реалните казуси на публиката. Но не приключваме до тук! След представянията на всички лектори организираме неформална networking среща, където всеки ще може да се запознае лично с гост лекторите, да поговорят и защо не да положат основите на бъдещи партньорства с останалите участници в събитието?
 
Ако искате да станете част от този ден и да създадете много нови полезни контакти, докато трупате знания, заповядайте. Билетът за събитието е на цена 20 лева и може да бъде закупен предварително от Иноватор (ул. София 1) или онлайн от тази страница.
 
В идните няколко дни ще публикуваме имената на лекторите, които ще имате възможността да чуете! Очакваме ви!
.
.
.
.
.
Събитието се организира от Innovator.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available