GRO36

GRO36 не е обикновен офис-хотел в Йоншьопинг, Швеция, а модерно съвместно работно пространство или център, както го наричат те самите. Градът е разположен на южния бряг на езерото Ветерн. Рзполага с ЖП възел, пристанище и аерогара. Според данни от преброяването през 2010 населението му е над 89 000 жители.

В GRO36 сте постоянно в динамична работна среда и ставате част от мрежа на стартиращи фирми, предприемачи и творчески бизнес в сферата на развитието, растежа, дизайна и съдържанието. Там можете да увеличете максимално производителността си и достигнете пълния си потенциал. Пространствата са специално проектирани за Вашата работа и развитие.

GRO36 – 89% от членовете на споделените работни пространства са по-щастливи 1 | Innovator Coworking Space

GRO36 предлага няколко членства в различна и вдъхновяваща среда за съвместна работа. Освен обикновен дневен пакет за достъп може Вие и Вашият екип да получите достъп до собствено бюро, заключващ се шкаф, екранировка, безплатно кафе/чай и безплатен паркинг. Може да използвете и специализираното членство в стая, с ограничена прозрачност и достъп само за екипа чрез уникален код.

За някои страни (Тайланд, Швеция и други скандинавски страни с висок процент на депресивни състояния) е характерно, че имате право да водите кучето си на работното. GRO36 също предлага условия за персонализирана адаптация като например това да доведете домашния си любимец с Вас. Доказано е, че присъствието на домашни любимци освобождава служителите от стреса, а доверието между хората се увеличава след общуването им с куче. Контактът с шаровците всъщност намалява стреса с една трета, а хората, които дълго са отглеждали куче, отделят окситоцин или т.нар. хормон на щастието по време на игра с куче.

GRO36 – 89% от членовете на споделените работни пространства са по-щастливи 2 | Innovator Coworking Space

Освен тези привилегии може да получите достъп до бази с електронна търговия, както и много други ползи от членството или посещението Ви в GRO36 – частни телефонни стаи, пощенски салон, сигурност и аларми, резервации с отстъпка, ергономични столове и маси, конферентна и заседателна зала, принтери и скенери, експозиция в частните канали за комуникация, супер бърза мрежа, закуска „Семинар“.

За хората занимаващи се с фотография в GRO36 има напълно оборудвано фотостудио, което се използва ежедневно от членовете на споделеното работно пространство, но също и от външни фирми и частни лица – както професионално, така и на хоби ниво. GRO36 поздолява наемането на високотехнологични конферентни зали и организира конференции, които може да посетите или да организирате и да се запознаете с много нови хора от различни сфери.

И не на последно място тук има място за по-интровертни хора или пък хора, които искат много сериозно да се фокусират върху работата си и да са сами. Малки по размер стаи, но достатъчни, за да се чувствате комфортно и да сте фокусирани над целите си.

GRO36 – 89% от членовете на споделените работни пространства са по-щастливи 3 | Innovator Coworking Space

Ако имате път към Швеция, не пропускайте да посетите това уникално място. А ако дотогава се нуждаете от друго споделено работно пространство, винаги сте добре дошли в Innovator – Варна, където можете да разгърнете творческия си и работен потенциал.

Автор: Гала Гатева

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top