NapLab –мястото, където искат от Вас и да поспите 1 | Innovator Coworking Space

Чували сте за co-working. Или може би не? За тези, които още не са, можем да обощим, че това е уникално споделено работно пространство, и да Ви пренасочим към другите статии в нашия блог, където да се запознаете с атмосферата и предимствата на този тип работна обстановка. Сега, когато знаете, и за тези, които вече знаеха, можем да Ви представим един много интересен прочит на споделените работни пространства по света – NapLab.

По целия свят популяризирането на споделените работни пространства не е просто отминаващ тренд, а част от ежедневиeто на много хора. Кои са те? Хора, които имат самостоятлни професии или хора с твърди професии, но желаещи да работят по нещо свое или да научат повече от хора в различни сфери. Може да са такива, които търсят съмишленици, запознанства, нови приятели. Може да са хора, които често пътуват, или такива, на които не им е приятно да стоят сами вкъщи, а за интровертите може да кажем, че могат да получат и уединение на тези места, стига да поискат. Всеки избира сам за себе си, нали? Но намерите ли Вашето място, без значение кой сте и с какво се занимавате, то става Вашето място, а кой не би искал да е в приятна за него обстановка, докато извърша нужните за себеразвитието си дейности.

Първото място от споделените работни пространства по света, които бихме искали да Ви представим, се намира в Банкок, Тайланд. Кралство Тайланд е държава в Югоизточна Азия. Само в столицата Банкок населението е около 9 100 000 души, а на урбанизираната зона около него – около 12 000 000 души. Представяте ли си колко са посетителите на града годишно? И в този град трябва да има място, където да е тихо, за да може да вършите ползотворно работата си и да има добър wi-fi, както при нас, разбира се.

И така намирате NapLab – революционно място за работа, където можете да работите и същевременно – познайте – да си вземете дрямка. Освен традиционните офис бюра на горния етаж ще откриете и необичайни двуетажни легла, разпръснати наоколо, за да Ви дразнят или просто да спите здраво на работното място (буквално!). На долния етаж има места за релакс зона и игри (work-free zone). Ако се преуморите и искате да минете от горния на долния етаж, може да използвате просто пързалка наречена Emergency Work Exit.

NapLab –мястото, където искат от Вас и да поспите 2 | Innovator Coworking Space

Също така е важно да знаете, че NapLab има не една, а две сгради с различни локации в града – NapLab Chula и NapLab Wanglang.

NapLab –мястото, където искат от Вас и да поспите 3 | Innovator Coworking Space

Ежедневните им пакети включват интернет и възглавници! NapLab работи 24/7, цените за използване на пространството започват от 150 тайлански бати (малко повече от 8 лева) за 3 часа. Също така се отдават и конферентни зали с различен размер и капацитет – една от сградите има изглед към река Чао Прая в Тайландския залив (NapLab Wanglang), организират се специални събития и партита за празниците, имат специални намаления за ранни птици и нощни птици. С храна, напитки, офис пространство, work-freе zone и най-готиното – място за дрямка, се съмняваме, че ще намерите по-подходящо работно място в Банкок.

NapLab –мястото, където искат от Вас и да поспите 4 | Innovator Coworking Space

Ако искате да видите още кадри за мястото, може да го направите тук.

Автор: Гала Гатева

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top