Галактея Ябанджиева Специалист Маркетинг

Галактея Ябанджиева 1 | Innovator Coworking Space

Пътешествието на Галактея в Иноватор започна още през 2019, когато тя беше Маркетинг стажант. По това време се появи прякорът Галакси, който използват всички от екипа и до днес.

Преминавайки напред, в момента Галакси учи и работи през същото време. Нейните основни отговорности включват организирането на ежемесечни събития и годишни конференции, откриване на потенциални партньори и спонсори, помощ в управлението на местни и национални проекти и не на последно място – управление на блогове и социални профили на Иноватор и други странични проекти.

Възраст: 22
Специалност: Маркетинг

Опит

Още преди да стане значима част от екипа, докато беше стажант, Галакси доказа, че е чудесен отборен играч – винаги склонна да помогне на своите колеги и да отиде надалеч в името на екипа.

Комбинирането на учението с работата никога не е лесно, но Галакси е винаги фокусирана върху развитието си като маркетинг професионалист. Нейната работа в Иноватор ѝ помага да се развие в професионалния свят, докато времето в университета разширява познанията и в областта.

Като част от екипа, отговорен за събитията и конференциите в Иноватор, Галакси отговаря за по-голяма част от комуникацията с потенциални лектори, партньори и клиенти – тя е винаги учтива, мила и получава положителна обратна връзка.

Go to Top