Иноватор е общност, в която хора с различен опит, специализация и националност работят под един покрив. Повече от добре сте дошли да станете член и да използвате услугите, които Иноватор предлага.

Иноватор не работи 24/7, но разполагаме със споделена офис зона, която може да бъде достъпна за определени членове всеки ден по всяко време.

Ако искате да имате 24/7 достъп до Иноватор и да работите от нашето споделено пространство по всяко време, тогава ще трябва да закупите Пълно членство за поне 3 месеца и да заплатите допълнително за 24/7 достъп - 49 лева на месец.

Това, което получавате, е ключ за споделения офис и личен код за СОТ системата, с който да влизате в сградата.

Можете да получите, ако искате. Иноватор предлага разнообразни членства и две от тях включват лично работно място за вас.

Нашия Game Changer план предлага лично работно място от 09:00 до 18:00, позиционирано в coworking зоната на първия етаж на Иноватор.

Пълното членство (Full Membership) включа лично работно място в coworking зоната на втория етаж с опция за доплащане за 24/7 достъп. You can if you want. Innovator offers a variety of memberships and two of them offer a personal workspace.

За повече информация за различните планове кликнете <a href="https://innovator.bg/coworking/">тук</a>.

Да, разбира се! Предлагаме дневен и седмичен пас за хора, които спешно се нуждаят от работно място.

Дневният ни пас е 14 лева, а за цяла седмица можете да заплатите 55 лева.

Кафе, вода и чай са включени в цената!

Иноватор има професионална охранителна система и членовете, които имат 24/7 достъп, притежават инидивидуален код и ключове, с които да влизат в сградата.

Всеки код е индивидуален и може да бъде проследен.

Също така разполагаме с 24/7 видеонаблюдение на място.

Разбира се, защо не! Само имайте предвид, че трябва да вземете план Game Changer или Пълно членство (Full membership), тъй като ще имате нужда от лично работно място, на което да оставите оборудването си.

Също така, можете да използвате шкафчетата за съхранение за вашите лични вещи.

Моля, обърнете внимание, че тъй като Game Changer планът е за работно място в coworking пространството на първия етаж, извън работно време, залата се използва за събития - това означава, че може да се налага мониторът и оборудването ви да бъдат прибирани в стаята ни за съхранение по време на събитията.

Коуъркингът на Иноватор не е библиотека, така че да, можете.

<strong>Въпреки това</strong>, молим да обърнете внимание, че около вас има и други хора, които работят, така че ако трябва да проведете телефонен разговор, онлайн конферентна среща или просто да початите с някой от другите коуъркъри, има по-подходящи места за това, като например нашия уютен кофис.

Също така членовете могат да запазват нашата стая за срещи, когато имат планирани конферентни разговори или срещи, така че да не притесняват останалите коуъркъри.

За да наемете офис в Иноватор, трябва да подпишете договор с нас за поне една година и да заплатите депозит, равняващ се на едномесечен наем.

Въпреки това, броят на личните офиси е ограничен. Сигурни ли сте, че това е най-доброто решение за вас и вашия бизнес?

Да, разбира се. Въпреки това, моля да обърнете внимание на това, че можем да откажем провеждането на определени събития, ако те не отговарят на нашите Стандарти на общността.

За да направите запитване, моля свържете се с нас на телефон +359 52 953 086.

Да, стига да не предлагаме някои от тези продукти в кофиса ни.

Също така, молим да имате предвид, че яденето и пиенето в самия coworking не е забранено, но ако ще ядете телешки бургер, например, миризмата може да е неприятна за някои хора, които работят.

Следоваделно препоръчваме да използвате предвидените места за хапване и пийване.

Go to Top