Зарежда Събития

OFF Topic | Football Quiz Night Battle ноември 24

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.
куиз

Хей, хей! 👋

Организираме поредното супер свежо събитие в Иноватор! Този път специално за всички футболни фенове 🔥

На 24 ноември (четвъртък) ще проверим колко добри познания имате за правилата на играта, за различните култови срещи и рекорди, както и за любимите ви (или не толкова 😅) футболисти.

Този път куизът ще се състои от цели 3 кръга!

Ще имате възможност да мерите сили с останалите участници в два кръга с по 15 въпроса и трети кръг изцяло посветен на Световните първенства!

🙌 Изненадата е, че за първи път ще включим и въпроси с повишена трудност, които ще ви зададем между кръговете, а най-големите футболни фенове ще имат възможност да си спечелят индивидуална награда!

Каним ви на познатото място – ул. София 1 📍 точно в 19:00 часа, за да проверим вашите знания и способност да играете в отбор ⚽

А най-хубавото е, че след куиза ще имате възможност да останете в Иноватор, където да гледаме заедно срещата между Бразилия и Сърбия от група G на Световното първенство по футбол – с много добро настроение и чаша студена бира в ръка! 🍺

–––––––––––

Какво трябва да знаете за Quiz Battle? 🧠

Събитието е разделено на три кръга с кратки паузи между тях, в които разкриваме правилните отговори.

За да е по-интересно, всеки път приготвяме различен формат въпроси – с отворен отговор, познаване на изображения или слушане.

За едно истинско куиз преживяване са нужни две неща – добро настроение и отбор приятели, с които да дойдеш. Всеки отбор може да се състои от максимум 5 човека (и не по-малко от 3). При запазване на билети, моля посочете името на отбора, което сте си избрали.

Местата са ограничени ❗️, затова ви съветваме да си запазите билети още сега.

–––––––––––

Цената на билет за един участник е 10 лева и включва бутилка от живото пиво на варненската пивоварна – “Златната овца” 🍻, която буквално се забърква на съседната улица 🤤

Очакваме ви!

 

Детайли

Начало:
ноември 24 | 19:00
Край:
ноември 24 | 21:00
Стойност:
10.00лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
,

Място

Innovator
Ulitsa Sofia 1
Varna, Bulgaria
+ Google Map

Организатор

Innovator

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Други предстоящи събития

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top