Зарежда Събития

OFF Topic | Board Games Night август 28, 2020

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.
board-games-august

Настолните игри имат специално място в сърцата ни. Ето защо всеки месец се събираме, за да се насладите на някое от заглавията в нашата колекция или да намерите компания, с която да поиграете на любимото си заглавие, за което все ви липсват достатъчно играчи.

Датата е 28-ми август (петък), а мястото – Иноватор, ул. София 1. Започваме от 19:00, но всеки може да се включи и след този час.

Независимо дали идвате сам или с компания, заповядайте, за да поиграете на:

Катан
Игра на тронове
7 Wonders
Авалон
Каркасон
Mysterium
Монополи
Exploding Kittens
UNO
Nomads
Mascarade
Century
Битката на Балканите
Кодови имена
Лукави лисици
Black Stories
Цитадели
Dobble
Smile
Sea of Clouds
Azul

Както и новите игри от Ozone.bg:
Orbis
Continental Express

Във фейсбук вече ви загатнахме за една от изненадите на този месец – новото попълнения в нашата колекция, а именно Wheel Ville. Новата настолна игра на WWF Bulgaria е вече налична в Иноватор. По време на събитието желаещите да играят на най-новата българска игра (и то такава с кауза!) ще могат да разговарят и с един от създателите на играта.

Отново официален партньор на нашето събитие са приятелите ни от Ozone.bg. Специално за всички присъстващи на събитието те са подготвили промокод за намаление, който можете да използвате при покупка от сайта.

Друг партньор в организацията на събитието ще е не кой да е, а Крадецът на ябълки. Познатата на всички лисица нахлува в Иноватор, за да отпразнува с нас всяка завидна победа. Или иначе казано още на входа всеки участник ще получи по 1 сайдер с ябълка или вишна от любимата лисица напълно безплатно, за да се освежи подобаващо.

Това означава, че в цената на билета се включат: над 15 игри, от които можете да избирате; промокод за 10% отстъпка на настолни игри от Ozone.bg; освежаващо вкусен сайдер и приятната компания на нашия екип. Очакваме ви!

ВАЖНО – След като запазите билети през нашата система можете да запазите и някоя от игрите като ни пишете във Фейсбук. Кажете ни коя игра искате да играете. В случай че сте по-малко души от максималния капацитет за играта, запазваме възможността други желаещи да играят с вас. Освен да бъде забавно, целим това събитие да създава и много нови възможности за приятелства!

С оглед на въведените противоепидемични мерки ще предприемем действия за безопасността на участниците и доброто настроение през вечерта. Местата са ограничени поради намаления на 50% капацитет на залата. Носенето на маски е задължително.

Детайли

Начало:
август 28, 2020 | 19:00
Край:
август 28, 2020 | 22:30
Стойност:
5.00лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
,

Място

Innovator
Ulitsa Sofia 1
Varna, Bulgaria

Организатор

Innovator

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Други предстоящи събития

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top