Зарежда Събития

OFF Topic | Quiz Battle vol. 20 август 25, 2020

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.
OFF Topic | Quiz Battle vol. 20 1 | Innovator Coworking Space
Изпращаме август месец подобаващо с 20-то юбилейно издание на куиз вечерите в Иноватор! 🎉
Сформирайте отбор, измислете си оригинално име и запазете своето място за една от свободите дати:
25 август – ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!
26 август (сряда), 19:00ч
Какво трябва да знаете за Quiz Battle събитията в Иноватор? 🧠
Събитието е разделено на три кръга с кратки паузи между тях, в които разкриваме правилните отговори. Въпросите са от най-различни области – история, спорт, география, литература, общи познания. За да е по-интересно, всеки път приготвяме различен формат въпроси – с отворен отговор, познаване на изображения или слушане на музика.
За едно истинско куиз преживяване са нужни две неща – добро настроение и отбор приятели. Всеки отбор може да се състои от максимум 5 човека (и не по-малко от 3).
Билетът за един участник е 5 лева и включва запазено място за отбора, както и една напитка по избор (ние препоръчваме да се насладите на пивката бира на нашите партньори – варненските пивовари Glarus Beer)
Местата са ограничени ❗️ За да спазим мерките за безопасност, 6 отбора с максимум 5 участници ще вземат участие на всяка от двете дати. На входа на Иноватор ще се дезинфектират ръцете на всички участници, всички прозорци в сградата ще бъдат отворени, за да се проветрява постоянно, и плотовете на масите ще се почистят непосредствено преди началото на събитията. Масите на участниците ще са разположени поне на 2м. една от друга.

Детайли

Начало:
август 25, 2020 @ 19:00
Край:
август 26, 2020 @ 21:30
Стойност:
5.00лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, ,

Място

Innovator
Ulitsa Sofia 1
Varna, Bulgaria

Организатор

Innovator

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Други предстоящи събития

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top