Зарежда Събития

OFF Topic | Board Games Night юли 24, 2020

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.
OFF Topic | Board Games Night 1 | Innovator Coworking Space

Настолните игри имат специално място в сърцата ни. Ето защо този месец отново се събираме, за да можете да се насладите на някое от заглавията в нашата колекция или да намерите компания, с която да поиграете на любимото си заглавие.

Датата е 24-ти юли (петък), а мястото – Иноватор, ул. София 1. Започваме от 19:00, но всеки може да се включи и след този час.

Независимо дали идвате сам или с компания, заповядайте, за да поиграете на:

Катан
Игра на тронове
7 Wonders
Авалон
Каркасон
Mysterium
Монополи
Exploding Kittens
UNO
Nomads
Mascarade
Century
Битката на Балканите
Кодови имена
Лукави лисици
новите попълнения в нашата колекция благодарение на Ozone:
Цитадели
Dobble
Smile
Sea of Clouds

ГОЛЯМАТА ИГРА НА МЕСЕЦ ЮЛИ – Azul

БОНУС ИГРА: Black Stories Bulgaria, предоставена специално от Simetro Books.

Отново официален партньор на нашето събитие са приятелите ни от Ozone.bg. Специално за всички присъстващи на събитието те са подготвили промокод за намаление, който можете да използвате при покупка от сайта.

Друг партньор в организацията на събитието ще е не кой да е, а Крадецът на ябълки. Познатата на всички лисица нахлува в Иноватор, за да отпразнува с нас всяка завидна победа. Или иначе казано още на входа всеки участник ще получи по 1 сайдер с ябълка или вишна от любимата лисица напълно безплатно, за да се освежи подобаващо.

Това означава, че в цената на билета се включат: над 15 игри, от които можете да избирате; промокод за 10% отстъпка на настолни игри от Ozone.bg; освежаващо вкусен сайдер и приятната компания на нашия екип. Очакваме ви!

ВАЖНО – След като запазите билети през нашата система можете да запазите и някоя от игрите като ни пишете във Фейсбук. Кажете ни коя игра искате да играете. В случай че сте по-малко души от максималния капацитет за играта, запазваме възможността други желаещи да играят с вас. Освен да бъде забавно, целим това събитие да създава и много нови възможности за приятелства!

С оглед на въведените противоепидемични мерки ще предприемем действия за безопасността на участниците и доброто настроение през вечерта. Местата са ограничени поради намаления на 50% капацитет на залата.

Детайли

Начало:
юли 24, 2020 | 19:00
Край:
юли 24, 2020 | 22:30
Стойност:
5.00лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
,

Място

Innovator
Ulitsa Sofia 1
Varna, Bulgaria

Организатор

Innovator

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

15 people are attending OFF Topic | Board Games Night

Други предстоящи събития

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top