Зарежда Събития

OFF Topic | Quiz Battle vol. 19 юли 15, 2020

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.
OFF Topic | Quiz Battle vol. 19 1 | Innovator Coworking Space
Поради големия интерес към нашите куизове на 15-ти и 16-ти юли (сряда и четвъртък) организираме поредните куиз битки, в които ще проверим кой колко знае 🎉
Най-добрите три отбора от всяка среща ще се съберат отново на 23-ти юли (четвъртък), за да се определи големият победител. На предишния ден – 22-ри юли (сряда) ще има куиз за загубилите шест отбора.
Или иначе казано накратко:
Две предварителни куиз битки за определяне на печеливши и загубили – 15-ти и 16-ти юли, 19:00
The Best Quiz Loser – 22.07, 19:00
The Big Quiz Winner – 23.07, 19:00
В тази връзка билетът за един участник ще е на цена 10 лева като в тази сума са включени 2 участия в куиза – едно за определящите срещи и едно за финалите, както и по една напитка за всяко събитие – чай Dogadan Bulgaria или пивката бира на варненските гларуси – Glarus Beer.
Какво трябва да знаете за Quiz Battle? 🧠
Събитието е разделено на три кръга с кратки паузи между тях, в които разкриваме правилните отговори. Въпросите са от най-различни области – история, спорт, география, литература, общи познания. За да е по-интересно, всеки път приготвяме различен формат въпроси – с отворен отговор, познаване на изображения или слушане на музика.
За едно истинско куиз преживяване са нужни две неща – добро настроение и отбор приятели, с които да дойдеш. Всеки отбор може да се състои от максимум 5 човека (и не по-малко от 3). При запазване на билети, моля посочете името на отбора, което сте си избрали.
Един и същ отбор няма право да участва и на двата полуфинала. Молим всички да запазят своето място онлайн, за да можем да планираме максимално добре организацията на турнира. След запазване на билет през системата наш колега ще се свърже с вас, за да посочите на коя дата искате да се включите в събитието – 15-ти или 16-ти.
Местата са ограничени ❗️ За да спазим мерките за безопасност, 6 отбора с максимум 5 участници ще вземат участие във всеки куиз. На входа на Иноватор ще се дезинфектират ръцете на всички участници, всички прозорци в сградата ще бъдат отворени, за да се проветрява постоянно, и плотовете на масите ще се почистят непосредствено преди началото на събитията. Масите на участниците ще са разположени поне на 2м. една от друга.

Детайли

Начало:
юли 15, 2020 @ 19:00
Край:
юли 16, 2020 @ 21:30
Стойност:
10.00лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, ,

Място

Innovator
Ulitsa Sofia 1
Varna, Bulgaria

Организатор

Innovator

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Други предстоящи събития

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top