Зарежда Събития

OFF Topic | Board Games Night септември 18, 2020

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.
OFF Topic | Board Games Night 1 | Innovator Coworking Space

Настолните игри имат специално място в сърцата ни. Ето защо всеки месец се събираме, за да се насладите на някое от заглавията в нашата колекция или да намерите компания, с която да поиграете на любимото си заглавие, за което все ви липсват достатъчно играчи.

Датата е 18-ти септември (петък), а мястото – Иноватор, ул. София 1. Започваме от 19:00, но всеки може да се включи и след този час.

Независимо дали идвате сам или с компания, заповядайте, за да поиграете на:

Катан
Игра на тронове
7 Wonders
Авалон
Каркасон
Mysterium
Монополи
Exploding Kittens
UNO
Nomads
Mascarade
Century
Битката на Балканите
Кодови имена
Лукави лисици
Black Stories
Цитадели
Dobble
Smile
Sea of Clouds
Azul
Orbis
Continental Express
Wheel Ville

Отново официален партньор на нашето събитие са приятелите ни от Ozone.bg. Специално за всички присъстващи на събитието те са подготвили промокод за намаление, който можете да използвате при покупка от сайта. Съвсем скоро ще обявим и новото заглавия в нашата колекция!

Друг партньор в организацията на събитието ще е не кой да е, а Крадецът на ябълки. Познатата на всички лисица нахлува в Иноватор, за да отпразнува с нас всяка завидна победа. Или иначе казано още на входа всеки участник ще получи по 1 сайдер с ябълка или вишна от любимата лисица напълно безплатно, за да се освежи подобаващо.

Това означава, че в цената на билета се включат: над 20 игри, от които можете да избирате; промокод за 10% отстъпка на настолни игри от Ozone.bg; освежаващо вкусен сайдер и приятната компания на нашия екип. Очакваме ви!

След като запазите билети през нашата система можете да запазите и някоя от игрите като ни пишете във Фейсбук.

С оглед на въведените противоепидемични мерки ще предприемем действия за безопасността на участниците и доброто настроение през вечерта. Местата са ограничени поради намаления на 50% капацитет на залата. Носенето на маски е задължително.

Детайли

Начало:
септември 18, 2020 | 19:00
Край:
септември 18, 2020 | 23:30
Стойност:
5.00лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
,

Място

Innovator
Ulitsa Sofia 1
Varna, Bulgaria

Организатор

Innovator

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this събитие has passed.

Други предстоящи събития

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top