Зарежда Събития

OFF Topic | Quiz Battle vol. 21 септември 24, 2020

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.
OFF Topic | Quiz Battle vol. 21 1 | Innovator Coworking Space
Този месец отново организираме два етапа на куиз срещите – полуфинали и финали, в които ще проверим кой колко знае 🎉
Полуфинали: 24-ти септември (четвъртък) или 25-ти септември (петък)
Трите отбора, които се класират на последно място в двете срещи, ще могат да се състезават на финалите на 29-ти септември и титлата The Best Quiz Loser. На следващия ден трите най-добри отбора от всяка среща (общо 6) ще се състезават за голямата титла The Big Quiz Winner.
Финали: 29-ти септември (сряда) – финал за загубилите или 30-ти септември (четвъртък) – финал за победителите
В тази връзка билетът за един участник ще е на цена 10 лева като в тази сума са включени 2 участия в куиза – едно за определящите срещи и едно за финалите, както и по бутилка от пивката бира на варненските гларуси – Glarus Beer.
Какво трябва да знаете за Quiz Battle? 🧠
Събитието е разделено на три кръга с кратки паузи между тях, в които разкриваме правилните отговори. Въпросите са от най-различни области – история, спорт, география, литература, общи познания. За да е по-интересно, всеки път приготвяме различен формат въпроси – с отворен отговор, познаване на изображения или слушане на музика.
За едно истинско куиз преживяване са нужни две неща – добро настроение и отбор приятели, с които да дойдеш. Всеки отбор може да се състои от максимум 5 човека (и не по-малко от 3). При запазване на билети, моля посочете името на отбора, което сте си избрали.
Един и същ отбор няма право да участва и на двата полуфинала. След запазване на билет през системата наш колега ще се свърже с вас, за да посочите на коя дата искате да се включите в събитието – 24-ти или 25-ти.
Местата са ограничени ❗️ По време на срещите ще се спазват всички мерки за безопасност, препоръчани от Министерството на здравеопазването.

Детайли

Начало:
септември 24, 2020 @ 19:00
Край:
септември 25, 2020 @ 21:00
Стойност:
10.00лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
,

Място

Innovator
Ulitsa Sofia 1
Varna, Bulgaria

Организатор

Innovator

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Други предстоящи събития

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top