Зарежда Събития

Sport Quiz Battle март 10, 2020

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.
Sport Quiz Battle 1 | Innovator Coworking Space

След успешното първо издание на Спортния куиз на Иноватор е време за второто! Спортни любители, заповядайте, за да тествате своите знания.

10-ти март | Sport Quiz Battle | 19:00

На познатото място ул. „София“ №1 ще проверим колко добри познания имате за правилата на игрите, за спортистите от различните видове спорт и най-известните срещи!

Какво трябва да знаете?

Събитието е разделено на три кръга с кратки паузи между тях, в които разкриваме правилните отговори. За да е по-интересно, всеки път приготвяме различен формат въпроси – с отворен отговор, познаване на изображения или слушане на музика.

За едно истинско куиз преживяване са нужни две неща – добро настроение и отбор приятели, с които да дойдете. Всеки отбор може да се състои от максимум 5 човека. При запазване на билети, моля посочете името на отбора, което сте си избрали. (ако нямаш компания, с която да дойдеш или искаш да тестваш собствените си знания, няма проблем да се включиш и самостоятелно).

билети: https://innovator.bg/event/sport-quiz-march/

Билетът за събитието е на цена 5 лева и включва запазено място, както и една безплатна напитка – кафе, чай Dogadan или любимата варненска крафт бира Гларус!

Детайли

Начало:
март 10, 2020 | 07:00
Край:
март 10, 2020 | 21:30
Стойност:
лв.5
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, ,

Организатор

Други предстоящи събития

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top