Зарежда Събития

OFF Topic | Board Games Night юни 26, 2020

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.
OFF Topic | Board Games Night 1 | Innovator Coworking Space

Последният път, в който организирахме Board Games Night, беше през март. И то не на кой да е ден, а фаталният петък 13-ти! Датата звучи ли ви позната? Да, точно тогава обявиха извънредното положение в България и трябваше да отменим събитието.

Сега, няколко месеца по-късно сме отново тук, заредени с още повече емоция, три нови заглавия и ви очакваме на 26-ти юни (петък) от 19:00 на познатото място – ул. „София“ №1.

Независимо дали идвате сам или с компания, заповядайте, за да се насладите на някое от заглавията на нашите настолни игри:

Катан
Игра на тронове
7 Wonders
Авалон
Каркасон
Mysterium
Монополи
Exploding Kittens
UNO
Nomads
Mascarade
Century
Битката на Балканите
Кодови имена
новите попълнения в нашата колекция благодарение на Ozone:
Цитадели
Dobble
+ новите игри – Smile и Sea of Clouds

БОНУС ИГРА – Лукави лисици!

Доброто настроение е гарантирано – ще се забавлявате с приятели, ще се карате с приятели (няма как, когато стане дума за Монополи) и ще можете да се насладите на гореща напитка по избор – чай или кафе.

Отново официален партньор на нашето събитие са приятелите ни от Ozone.bg. Специално за всички присъстващи на събитието те са подготвили промокод за намаление, който можете да използвате при покупка от сайта.

ВАЖНО – След като запазите билети през нашата система можете да запазите и някоя от игрите като ни пишете във Фейсбук. Кажете ни коя игра искате да играете. В случай че сте по-малко души от максималния капацитет за играта, запазваме възможността други желаещи да играят с вас. Освен да бъде забавно, целим това събитие да създава и много нови възможности за приятелства!

Детайли

Начало:
юни 26, 2020 | 19:00
Край:
юни 26, 2020 | 22:30
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, ,

Организатор

Innovator

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Други предстоящи събития

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top